Min fantastiska familj o lite till

Igår hade vi en underbar dag, min fantastiska familj och jag. Jag mötte upp med mamma, pappa, bror Mikael, dotter Tim med kille Iris, hos dotter Jossan med kille Oscar, i deras lägenhet. Sedan blev det utflykt, genom ett septembersoligt Halland, ända ned till Morups Tånge. Som vanligt hade mamma ”bullat upp” med picknick: bröd, ost, skinka, rullad, mimosasallad, kokt ägg, kaviar OCH krabbelurer.

IMG_9923Styling
En helt underbar dag i sakta mak och fantastiskt att få vara tillsammans.
Idag, söndag, har också varit en härlig dag. Den började tidigt (ja, förstås med kaffe i sängen först) hos Karin med yoga. På hemvägen for jag ned till Hanhals för ett ljuvligt dopp. Så fantastiskt skönt i vattnet!
IMG_9945Styling
Efter bad blev det brunch hos Mariana och sedan en tur till Spinneriet i Lindome för att lära mig kassan och rutinerna hos Lollo på INRX. På fredag ska jag hålla ställningarna under några timmar och det ska bli riktigt roligt.
Ja, så har det också blivit september. Jag njuter av sensommaren, av trädgården och av säsongens blommor.
IMG_9855Styling
På kvällarna är det återigen läge att tända ljust. Jag gör det i stillhet och i andäktigt lugn.
IMG_9866Styling
Mörkret faller allt tidigare, morgnarna kommer allt senare. Det är så vi har det. Det är vår rytm att ta in, acceptera och njuta. Men, än är kvällarna ljusa, solen varm och vinden mild. Havet idag var fantastiskt. Än är det sommar kvar, säger mor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s