Aftermath

Det har varit en rolig helg med besök från Stockholm. Ola, Marie och Martin. Skaldjur i fredags, Konstmuseet, Mr P, Da Matteo och Artilleriet på lördag. Som vanligt, när Martin är med, så lagas det god mat. Lördagen avslutades med grill. Igår, innan de åkte, tog vi en sväng till Gunnebo slott. Allt som allt en härlig helg.
IMG_9822Styling
IMG_9837Styling
Tog en sväng ned till Tjolöholm (när man ändå är i slottstagen) och sista dagen med Mary’s summer house. Det har varit en av sommarens höjdpunkter. Bland flera. Stannade som vanligt till vid gårdsbutiken och köpte upp lagret med bondbönor samt två söta kronärtskockor som jag sedan totalt misslyckades med att tillaga.
IMG_9842Styling
Idag har jag vaknat upp till en grubblande dag. Jag befinner mig i efterdyningarna av många saker. Tomheten här hemma är mer påtaglig än vanligt. Det har varit skönt att dela lite tid med vänner; laga och äta mat, duka, tända ljust och hänga i soffan till sent, över trevliga samtal. Saknar också bästa ungarna. Båda har sina egna, vuxna liv. Som sig bör. Efterdyningar igen?
Nu, såhär framåt arbetsdagens slut känns det bättre. En lunch med både prat och mat med bästa, kloka, trygga Karin satt precis där den skulle. Tack, Karin ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s