Lite bakåt och lite framåt

Nästa veckas fotoworkshop med Signe Bay närmar sig. Redan på torsdag kommer hon, Giovanna och Elea hit. Det ska bli så roligt, först och främst att ses, sedan att genomföra workshopen i Evelinas fina studio på Spinneriet. Produkterna från Linum och Iris Hantverk har anlänt och på måndag ska jag hämta på L:a Bruket.

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset Photo by Signe Bay

Veckan som gått har varit full av förberedelser men också av roliga jobb. På måndagkvällen var jag på första nätverksträffen med Entreprenörer Tillsammans, ett nystartat nätverk för små företag. Tisdagen spenderade jag nästan helt med Sabina och vi startade dagen med härlig yoga på Asia Spa och rundade sedan av med frukost innan vi högg in på jobb.
IMG_6677Styling
Så är det också klart med fyra fantastiska prints av den australiensiska konstnären Tiel Seivl-Keevers, som jag ska sälja i min webshop. Sannolikt kommer de upp nu under helgen och då publicerar jag även en intervju med Tiel. Jag upptäckte henne för flera år sedan och köpte då ett par tavlor från henne. Många har frågat vem hon är och nu är det jättekul att kunna presentera henne för  en svensk publik. Men, som sagt, mer om det kommer.
IMG_6688Styling

 

En reaktion på ”Lite bakåt och lite framåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s