Dags att säga nej

När man inte kan sova för att det snurrar i huvudet av en massa saker man inte för glömma och som man måste hinna, då är det dags att börja prioritera. Även det roliga kan blir för mycket. Igår när jag var på ett möte i Varberg pratade vi om slow och vikten av att göra en sak i taget. Inatt har jag insett att mitt liv inte är slow, just nu. Så, denna tidiga morgon har jag ägnat åt att boka av eller om och åt att göra mig av med dåliga samveten, sådant jag tycker att jag borde men inte hinner – mentala sänken som också blir mentala hinder. Det är dags att säga nej.
_1020033Styling-2

4 reaktioner på ”Dags att säga nej

  1. Tänka, planera och prioritera! Det skall oxå planeras in – oj oj oj!
    Svårt, men nödvändigt, att välja bort när man ha roligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s