Bråda dagar

Snön vräker ner, tiddelipom… Nja, kanske inte vräker men den faller. I vårmånaden mars. På jobbet i Varberg är det massor att göra, äntligen känner jag lite flås i nacken och det är dejligt! Vi kommer till beslut i svåra frågor och detta leder projektet framåt. Jag kommer dessutom att gå upp lite i tid och det känns också bra så länge jag får ha flexibiliteten att bestämma över densamma på egen hand. Och, det får jag. Jobbar man dessutom hemma ibland så kan man tillaga en favoriträtt: stir fry sparris, lindad med parmaskinka och gratinerad med parmesanost. Gott!
IMG_6341Styling
För övrigt är workshopen med Signe Bay nu fullbokad. Ska bli otroligt kul. Nu ska jag strax fokusera på allt runtomkring. Goodiebags ska fixas, props ska väljas ut, frukost ska planeras, blommor och frukt ska till… Och, programmet ska skickas ut till alla deltagare. Så roligt!

Men, imorgon bitti flyger jag och Mariana till Bukarest. Det ska bli spännande. Vi hade båda hoppats att möta våren – i helgen var där 18 grader men nu säger prognosen något sämre. Det blir bra, vilket som. Jag packar förstås ned kameran och håller, trots allt, tummarna för lite vår.
IMG_6354Styling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s