Ljusare tider

Visst är det fantastiskt? Att ljuset faktiskt återkommer? Jag blir lika förundrad, varje år. När så mycket i vår världsbild förändras är det skönt med en konstant. Årstiden.
img_6330styling
Idag har jag arbetat hemma – ROSA-räkningen fortsätter – och det bästa med det är att man kan gå på Restorative yoga på Connect Yogastudio.

Idag har jag dessutom anmält mig till en endagsworkshop i Paris den 10 juni med häftiga fotografen och stylisten Local Milk, eller Beth Kirby som hon egentligen heter. Och, jag har en plan; efter jag har varit på workshopen ska jag stanna några dagar i Paris för att njuta, fotografera och ha det bra. Sedan ska jag, på samma sätt som för trettio år sedan, ta tåget till Madrid för att hälsa på vänner. Trots att jag bodde i Madrid i så många år så har jag inte varit tillbaka mer än en enda gång. Otroligt! Så, nu är det dags. Tanken just nu är att jag ska ta tåget (precis som jag gjorde, många gånger för sisådär trettio år sedan) från Paris till Madrid. Om det sedan är möjligt att åka vidare till Carmen och Juan i Dénia så blir det också en del av resan. Oj, får nästan tågluffarkänsla!

När jag ändå är lite inne på fotoworkshops så kan jag meddela att det endast finns 2 platser kvar till workshopen med Signe Bay på Spinneriet i Lindome den 31 mars. Har du inte anmält dig och är sugen? Hugg, för bövelen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s