Eftermiddag med Sabina

_1020013stylingPå seneftermiddagen idag åkte jag hem till Sabina. Sabina är designer, produktutvecklare, kommunikatör, trendspanare… you name it! Jag ska berätta mer om henne inom kort, eller, snarare, låta henne berätta mer inom kort (ja, Sabina, en intervju ligger i pipen). Men, det viktiga, förutom att hon är min vän, är hennes livsprojekt. Ja, jag tror att det är en korrekt bedömning. Mer kommer om det, alltså!
För att stanna vid dagen: två timmar jobb och sedan hoppade vi in i min bil och åkte till kallis. Att bada kallbad var en ny erfarenhet för mig. Ritualen består i att klä av sig naken, duscha av sig den första ytliga skiten, sätta sig i en bastu med andra nakna kvinnor och vänta på att värmen blir outhärdlig och, därefter, ge sig ut, barfota på en brygga och sänka sin nakna kropp i… plus 4 grader!!! Skönt? Uppfriskande! Skönt? Ganska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s