Ljusets återvändo

Årets längsta natt är avverkad. Nu går det sakta mot ljuset igen. Häromdagen försökte jag fotografera ett litet enkelt konstprojekt jag gjorde här hemma, men, det var omöjligt att få ljuset att räcka till, trots att jag placerade allt precis intill fönstret.
_1010968styling
I tisdags var jag också hos Evelina som är fotograf och har sin studio i Spinneriet i Lindome. Vi åt en härlig lunch och gick sedan lös i studion. Roligt. Evelina fotar bröllop, familjer, vänner, barn och skolfoto. Hon och hennes fotokollega, Christine, delar studion och har inrett den med coola och prisvärda detaljer. Som lampan från Ullared!
_1010970styling
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; det går att inreda och styla supersnyggt, även om man inte har massor med pengar. Ullared, Clas Ohlsson, Ellos mfl har många coola detaljer till bra priser. Det man däremot behöver ha är ögat.
Så, tillbaka till det där med att få saker gjort. Förra veckan träffades jag och Sara, som också är fotograf och driver företaget Imageu, för att diskutera en ev gemensam workshop. Hej vad det gick! På två timmar hade vi satt upplägg, rekat lokal och gjort en budget. Bara några dagar senare var hela grejen klar med inbjudan, program, lokal, mat, props, goodiebags. Jag ser verkligen fram emot att få göra detta tillsammans med Sara, på mysiga nystartade Kaffebaren i Kungsbacka i början av februari. Och, bäst av allt, platserna går som smör i solsken. Tisdagen är nästan full, endast två platser kvar! Åh, så roligt!
_1010972styling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s