Min dotter Tim

Igår fyllde hon 23 år, min äldsta dotter Tim. I lika många år har vi, förstås, kamperat ihop, genom vått och torrt, i medgång och i motgång, överens och ibland hopplöst oöverens. Men, ni ska veta att hon är en skön lirare.
img_0240
Hon är smart, snygg, snabb och rolig. Och, jag är inte partisk! Eftersom Tim har flyttat ihop med sin CT så firade vi genom att möta upp i Göteborg och äta en härlig italiensk lunch på Vapiano. Mysigt!
Jag tog mig för övrigt runt i Västsverige igår med hjälp av allmänna kommunikationsmedel (välkommen till vanliga människors liv, sa Tim) eftersom min bil lagt av. Igen. Jag blir verkligen så trött. För andra gången, på ett år, kommer jag att åka med bärgaren till verkstan. Trist och dyrt. Detta har iallafall föranlett att jag nu kommer att titta på att leasa en bil, antingen privat eller i företaget. Andra dottern Jossan blev grön av avund när hon igår skjutsade mig till mitt första möte för dagen, på Spinneriet i Lindome (ska berätta mer om det vid tillfälle), och jag berättade att jag tittar på att leasa en Mini Cooper!
Ja, som sagt, skjuts till Lindome, därifrån skjuts till pendelstationen och tåg till Göteborg. Lunch med Tim. Därefter tåg till Varberg och promenad till sista kvällen på kommunens Visionsdagar på Varberg Event. Senare på kvällen taxi till stationen och tåg från Varberg till Kungsbacka där jag väntade in Jossan som slutade sitt pass på Espresso House strax efter och då fick jag skjuts hem.
Idag har jag inga möten inbokade och kan jobba hemma. Sedan är det helg. Det får bli en hemmahelg med lite julfix, kanske bakning, promenader och annat mys. Bilen får sin dom först på torsdag i nästa vecka så jag får lov att träna mer på det gröna resandet.

En reaktion på ”Min dotter Tim

  1. Finaste Tim , grattis!! Grymmaste brud! Avis är jag också jag har längtat efter en mini i 10 år!!! men alltid får hejda mig då familjen behöver större….får jag åka med..?!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s