Lata dagar

Jag är hos Carmen och Juan i Dénia. Det är varmt och soligt. Känslan av att barfota släntra ut till poolen för att vakna till på morgonen är den av total avslappning och kravlöshet. Eftersom jag varit här många gånger under de senaste fem åren så känner jag mig hemma och utan måsten. Igår innehöll dagen ett besök på marknaden för inköp av frukt och grönsaker. Här blir jag avundsjuk på allt som finns; fräscht och solmoget på plats. Resten av gårdagen bestod av pooldopp, solning, lunch och en rejäl siesta på tre timmar! Dagen rundades av långt fram på småtimmarna med plockmat, prat o iskallt vin. Livet behöver inte vara svårare.

image.jpeg
Bilden är tagen hemma i Sverige men får symbolisera grönsaksmarknaden i Dénia.

En reaktion på ”Lata dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s