En mystisk blombukett

I lördags, efter den sedvanliga ”svängen på stan” (fika, blommor, mat…) kom jag hem och fann en bukett väntande utanför min ytterdörr. Det var med STOR nyfikenhet jag letade efter avsändaren men det enda meddelande som fanns var: Du är guld värd! Först på söndagen började jag ana vem som sänt blommorna. Vilken fantastisk gest! Det är ju inte varje dag man känner sig ”guld värd” så det gäller att ta vara på tillfällena. Så, stort, STORT tack, Helen och Peter, för jag tror mig ha listat ut att ni är avsändarna. ❤
IMG_2081Styling
I bakgrunden på denna bild, de vackra blommorna (avsändaren har koll på vad jag gillar) och framför dem en tekanna i silver som jag hittade på en second hand i Varberg i veckan. Längst fram två kinesiska päron. Så, idag, tacksam för vänner, tacksam för vänskap och kärlek, tacksam för allt vackert såsom kinesiska päron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s