Mot ljuset

Imorgon reser jag till Carmen och Juan i Dénia, i Spanien. Det ska bli skönt med sol och lata timmar vid poolen. Eftermiddagen ska alltså ägnas åt packning, light eftersom jag dels avskyr att ha massor med bagage, dels reser med Ryan Air.
Jag ska dessutom försöka angripa ljuset på ett annat sätt: i några foton. Jag går igång på det mörka och murriga men skulle vilja prova ett ljusare angreppssätt. För att ge mig inspiration har jag nu på morgonen gjort denna moodboard. Även denna gång kommer samtliga bilder från Pinterest.
Moodboard light
Mitt nästa steg blir en liten upptäcktsfärd här hemma bland alla prylar. Jag börjar med lite bordslinne och porslin så får jag se var det hela slutar. Som vanligt gäller det att lita på processen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s