I en långsammare tid

Det går inte fort med bara en arm, åtminstone inte sådant som kräver fysisk aktivitet. Det är bra. Jag tar det lugnt och känner mig helt utan julstress. Det är ju bara att kapitulera inför sina begränsningar. Tack och lov gör armen inte ont, det gör däremot ben och fot. Fantastiska uppdragsgivare gör det ändå möjligt för mig att arbeta.

Men, nu är det helg. Ute snöar det. Jag har legat på sängen hela dagen. Skönt. Huset är tyst, ingen är hemma. Stillhet. I huvudet poppar idéer om olika aktiviteter nästa år. Sifs ord från retreaten nyligen, att våga fatta beslut, ekar i skallen. Likaså en text i ett nyhetsbrev från den unga, begåvade Beth Kirby, kanske mer känd som Local Milk  Hon skriver om det magiska ordet NEJ. Läs och begrunda denna otroligt drivna och affärsfokuserade kvinnas kloka tankar.

För närvarande är min största frustration att jag vare sig klarar att fota eller skriva (annat än pekfingervalsen). Därför får denna text illustreras av mina topp nio, mest gillade Instagrambilder från 2017. Det är alltid intressant att tänka i retrospektiv såhär års, naturligt kanske också. Men, jag är inte där än så summeringen av 2017, i tankar och ord, får vänta.

IMG_1008

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s