Ledig långhelg

Så skönt att vara ledig. Det är välbehövligt eftersom jag i torsdags åkte ifrån min jobbdator i Halmstad. Sådant gör man inte om man har huvudet med sig. Det hade jag uppenbarligen inte. Tack och lov är den lokaliserad och det får bli en liten omväg till jobbet på tisdag.
Idag har jag fotograferat, tack vare Helen som beställt ett stilleben till en inredning hon just nu gör. Och, när kameran och stativet ändå var framme passade jag på att fotografera påskblommorna och lite annat krafs som finns i mina gömmor.
IMG_7167Styling
I den stora vasen som jag köpt på INRX samsas tulpaner, nejlikor, japanska ranunkler och vanliga samt viburnum. Färgskalan går i creme, orange, laxrosa, babyrosa och lime.

Ytterligare några snittblommor som fick följa med hem var de söta kungsängsliljorna. De står inte så länge, bleknar snabbt och böjer sina nackar. Här har de fått sällskap av en annan liten söt klockformad blomma som jag inte minns namnet på.
IMG_7177Styling
Eftermiddagen ska jag ägna åt kalenderarbete. Då kan jag få lite ro i sinnet och stärka minnet (hoppsan det blev visst ett litet påskrim) så att jag inte blandar ihop möten och dagar. Jag blandade till och med ihop två kunders förnamn förra veckan (de har snarlika efternamn) så det är fortfarande lite splittrat i skallen.
Idag har jag dessutom lagt ut inbjudan till ytterligare två workshops som Sara och jag ska ha mot slutet av maj. Dessa blir lite kortare och kommer att fokusera på Instagram, sociala medier och att fotografera med mobilen. Än har vi inte bestämt plats men något ska vi nog komma på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s