Mixing work & pleasure

Igår gjorde Karin och jag en kombinerad arbets- och nöjesresa neråt Halland. Det var skönt att få en stund i bilen först för att tala om dådet i Stockholms city i fredags. Så oerhört ofattbart och förskräckligt. Vi var båda överens om att det är viktigt att tala om det, som en del i förståelsen.
Vi startade med morgonkaffe i lobbyn på Stadshotellet i Varberg. Detta är en utmärkt jobbmiljö. Karin är i färd med att paketera sitt erbjudande för att kunna starta införsäljningen. Det kommer bli kanonbra och jag tror att vi får tillfälle att arbeta tillsammans igen.
IMG_6984Styling
Vi besökte sedan konstutställningen på Varbergs fästning och åkte därefter till Stamnared och fina Håkesgård som firade in påsken. Trots snålblåsten andades hela trädgården vår eftersom den var fylld med vackra planteringar och stilleben.IMG_7047Styling

IMG_7035Styling
IMG_7005Styling
Innan vi vända kosan hemåt kändes fint att i all enkelhet dricka en kopp vanligt kaffe och äta paj med vaniljsås och känna sig långt borta från den konstiga värld vi lever i.

3 reaktioner på ”Mixing work & pleasure

 1. Tack för igår! Du gav mig en energikick utan dess like! Vilken blogg! Magiska bilder, bra, roliga och eftertänksamma texter.
  Hoppas på ett möte snart igen!
  Kram Rebecca

  Gilla

  1. Men supertack själv, Rebecca! Det var hur trevligt som helst. Och, wow!!! Vilken recension! Tack även för den. Mailar dig förslag på tid senare idag. Ha en härlig påsk och stor kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s