Trött planering

Kanske är det mycket arbete, kanske är det våren eller kanske till och med åldern, vem vet? Men, trött har jag varit sedan workshopen. Rejält trött. Jag blev inte piggare av ett litet lätt ryggskott heller. Därför blev det lite sovmorgon idag. Under tiden hade två planerade kundmöten reducerats till ett. Det var nog meningen. Parallellt med tröttheten planerar jag ändå mer aktiviteter. Karin och jag har en idé att förverkliga som vi ska tala om på lördag. Sedan har ju även Sara och jag en kommande workshop om foto och styling, här i Kungsbacka, i början av maj. Den är redan fylld sånär som på en plats. Kul!
IMG_6974Styling
Snart är det påsk och lite extra ledighet stundar. Då blir det besök hos mamma och pappa i Trollhättan. Det ser jag fram emot. Våren verkar ju också smyga i kulisserna och endera dagen slår den till. Jag har redan sett hur det börjar blir grönt både i buskar och på gräsmattor och fält. Påsken kan ge tid till trädgården och kanske lite sommarplanering; resan till Paris och Madrid ska bokas. Sedan lämnar jag fritt spelrum för impulser och ännu okända möjligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s