Utförsäljning och webshop

Idag startade Susann och Pär utförsäljningen på Mary’s House. En pärla till inredningsbutik går i graven MEN vi kommer att öppna webshop tillsammans. Det ska bli fantastiskt roligt. Sortimentet kommer både att smalna av och att breddas. Det gäller ju att kunna skicka prylar på ett säkert sätt och då går tunna, fina glas och porslin bort.

Många var kunderna som fyndade och kön ringlade både för att komma in och för att betala och komma ut. Dessutom hade snön fallit på morgonen och jag vaknade till en rejält disig dag. Tyvärr, på våra breddgrader, har snön problem med hållbarheten och det mesta slaskade bort innan lunch. Jag fångade några disiga bilder vid Kungsbackaån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s