Söndagsmix

Att vakna tidigt med migrän är aldrig roligt, inte ens på en söndag. Då vill jag vakna utvilad. Nu, fram på förmiddagstimmarna har det släppt, delvis tack vare upprepade avslappningsövningar för det fanns inte ens en värktablett hemma.
_1010719styling

img_3157styling
A bed with a view!

Idag ska det röjas både inne och ute. Fick också en genialisk idé när jag låg och stirrade framför mig i sängen, en idé som jag borde ha tänkte på för länge sedan. Ibland ser man inte skogen för alla träd. Det ska dessutom bli lite matlagning. Jag har inte bestämt vad ännu men kanske blir det chili con carne. Om jag har ork för långkok. Jag tycker den blir bäst ju längre den får puttra. Chilismaken fördjupas och blir mer mustig än stickig. Vi får se. Kanske kommer det ett recept här senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s