Jobb i septembersolig frihet

Igår hade jag en sådan där dag som jag siktar på att ha många av. En dag då jag jobbar men jag bestämmer själv var och när jag gör det. Oberoende av tid och rum.

Jag briefades om ett nytt uppdrag av härliga Pernilla för hennes företag Pauza, sittandes på en filt, efter ett bad, med en kopp kaffe och goda mackor. Det blev ju inte sämre av den fantastiska sensommarsolen. Den här gången är det ett text- och bildgig för hennes hemsida, både roligt och kreativt.
September tycks bli ”smågigens” månad eftersom ytterligare ett par för Kungsbacka kommun väntar varav det ena är ett informationsmöte om flyktingmottagande. Det är ingen rolig historia, tyvärr. Flera bruna nunor brukar höras rejält även om de goda krafterna är många fler. Det andra uppdraget är betydligt mer positivt. Utöver detta väntar avrundning av mitt Kapp-Ahluppdrag. Det blev ett drygt år och ett roligt och lärorikt sådant. Mitt projekt för Varbergs kommun står för kontinuiteten. Där återstår nog ungefär ett år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s