EU-jobb i Tylösand

Ett av mina favorituppdrag är det som moderator. Det vet många som känner mig. Utmaningen att snabbt sätta sig in i en (inte alltid, men ofta) främmande verksamhet eller fråga, är lika kittlande som den absoluta närvaro man måste ha under själva genomförandet. Mitt närmaste uppdrag är Västsvenska EU-konferensen på Hotel Tylösand, i början av september.

Igår förmiddag var jag där för att reka samt träffa mina uppdragsgivare. Det ska bli riktigt roligt och nu gäller det att hålla koll på aktuella EU-frågor. Deltagare i konferensen är bland andra både lokal-, regional- o rikspolitiker, kommissionärer  och sakkunniga. Dessutom är formen en av de jag mest gillar: paneldebatter (varvat med annat, förstås).

image

Inom kort återkommer jag med lite tips till dig som ska stå på scenen och inte känner dig helt trygg. Och, scenen behöver ju inte vara en scen. Det kan vara i ett ledningsrum, ett klassrum eller i fullmäktgesalen… Att ta saken med kommando är enklare än du tror!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s