Morgonrunda i trädgården

Tisdag morgon och dagen är helt och hållet min. Jag startade med en morgonrunda i en regnvåt trädgård. Så här års bjuder den på mustiga färger.

Skönast av allt är dock att vi idag ska fortsätta med tapetseringen av mitt sovrum. Halva sovrumsbohaget har levt i vardagsrummet under sommaren. Jag trodde, i min enfald, att jag skulle fixa klart resten själv men insåg strax att jag behöver min tapetseringsexptert Pernilla. Så, nu har ALLA prylar utom byrå, säng och garderob flyttat in i vardagsrummet.
IMG_2885StylingIMG_2886Styling
Men, innan dess är det min och Karins tur att göra lite jobbplanering. Flera spännande projekt och möjligheter ligger framför oss.

3 reaktioner på ”Morgonrunda i trädgården

 1. Otroligt fina bilder! Det är så inspirerande att se hur flitigt du jobbar med att utveckla fotot. Tycker mycket om att läsa dina texter också. Lycka till med tapetseringen! Eva (från Christinas Workshop)

  Gillad av 1 person

  1. Tack, Eva! Vad glad jag blir. Jag är verkligen en nybörjare när det gäller foto. Visserligen har jag jobbat mycket med bild men när det gäller min egen fotografering har det varit slumpen som avgjort om jag fångat ljuset etc. Jag var på en fotoretreat i Rom i juni (hölls bla av en vän till Christina) och lärde mig SÅÅÅ mycket. Att sedan haka på Christinas workshop kändes som en perfekt fortsättning. Återigen, stort tack, Eva!

   Gilla

   1. Jag tycker att du arbetar väldigt professionellt och har så bra känsla för både ljus och komposition. Vad kul det låter med fotoretreat! Ha en bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s