My moody moodboard

Tänkte jag skulle dela min moodboard som jag gjorde igår. En moodboard är till för att inspirera och för att beskriva ett tillstånd, a mood. Jag har gjort min inför ett kommande fotoprojekt och det är väl tydligt att jag gillar det mustiga, det lite slitna och de varma
Moodboard

färgerna. Bilderna jag samlat på min moodboard kommer alla från Pinterest – en outtömlig källa till inspiration, tycker jag. Gillar du min board så kan du gå in och följa mig på Pinterest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s