Två stylingprojekt

Jag har två spännande projekt på gång. Båda involverar text, bild och styling och jag kommer att ha nytta av mina nyvunna fotokunskaper. Kanske är projekten steg på vägen mot att leva drömmen, den som jag har så löst formulerad: jag vill få leva livet, oberoende av tid och rum.
Idag har jag därför ägnat mig åt att fota lite här hemma, mest för att träna och testa. Det passar också bra att stanna inne då dagen är mulen och blåsig.
IMG_1794.jpg
Jag gräver i mina gömmor efter fina detaljer till bilderna. Många stylister skulle bli gröna av avund om de såg alla gamla saker jag fått efter pappas faster Hilla, min egen farmor samt av mamma och pappa. Lägg till det min egen samling av stort och smått, minnen från livets alla resor.
Trädgården bidrar med pioner, vresrosor, kaprifol och stjärnflocka och jag tycker det blir fint att blanda både köpt och vilt. Den svarta lilla matta vasen på bilden nedan kommer från Decotainer på Lindens torg i Kungsbacka.
IMG_1728.jpg
De båda projekten kommer jag att berätta mer om så fort jag kommit lite längre. Det ena är ett möjligt kommande uppdrag där jag ska skicka in förslag till uppdragsgivaren. Det andra är ett gemensamt initiativ med Susann på Marys House, också det en inredningsbutik i Kungsbacka.

För övrigt väntar en bra vecka med jobb på både KappAhl och Varbergs kommun. Veckan är dessutom kort. Midsommar kommer att firas här hemma, i all enkelhet, med några få vänner. Det blir helt perfekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s