Nya tider, nya möjligheter

Förutom födelsedagsfirande igår så kom min vän Pernilla hit och vi började den efterlängtade omtapetseringen av mitt sovrum. Tapeterna, två rullar, var inköpta för längesedan. Resten ligger i beställning från England. Sedan spenderade jag sena eftermiddagen i den underbara inredningsbutiken Marys House, tillsammans med Susann som äger och driver butiken. Vi samtalade om vår tid i livet och om att även våra liv kräver existensberättigande men att mogna människor så ofta osynliggörs. Vi har lämnat livets etableringsfas och är inne i den härliga tiden då vi kan sakta ner, skörda och njuta av allt som gör livet skönt, vackert och värt att leva.

image
Loppisfynd och fototräning

Det är mot denna fas jag nu är på väg. Bloggen är navet för att hitta nya möjligheter att utforska. Romresan var en sådan möjlighet som i sin tur inspirerade och öppnade för nya. Och, en ny möjlighet damp ner i mailen i tisdags. Den ska jag berätta mer om, längre fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s