Trädgårdsträff och träningsvärk

En intensiv eftermiddag och kväll avlöpte förra veckan tillsammans med Karin och Pernilla. Vi träffades, vår vana trogen, för att coacha varandra i våra jobb- och livsval. Fast kanske mest jobb.

IMG_3438 (1)StylingVi fick en solig eftermiddag och kväll i växthuset på Håkesgård i Stamnared, en bit från Varberg. Där har Marie en fantastisk trädgård och ett litet B&B. Trädgårdsinspiration fick vi alltså på köpet. Själva coachingen gör vi på lite olika vis. Ibland ger vi oss en förberedande hemläxa, till exempel att tänka till på de andra, snarare än sig själv. Den här gången utgick vi från ganska klara personliga frågeställningar som vi presenterade och feedbackade på. Coachingen fyller många syften till exempel att behöva formulera sig och bli lite vass i frågeställningarna, att höra sig själv prata om det och att sedan få återkoppling ”utifrån”.

I helgen var det städdag i området. Det är alltid lika trevligt att träffa grannar och att gå omkring och påta lite här och lite där. Grannen Wasse gick lös med motorsågen i min trädgård och vi tog bort sådant som inte ska vara där. Skönt. Och, trots att eftermiddagen också innehöll lite jobb åt Kungsbacka DFF på deras premiärmatch (som de dessutom vann) så hann jag med en hel del grävande i trädgården. Nu behöver jag fylla på med fräsch jord och sedan kan jag plantera! Madeleine från Mindful Garden var ju här får några veckor sedan och kollade och igår kväll, mycket lämpligt, kom skisser och växtförslag på mailen!

Vaknade som vanligt tidigt igår men låg kvar i sängen och såg ljuset komma in genom fönstret. I sällskap med kaffekoppen, förstås. Jag hade en hel del växtskräp att ta hand om efter motorsågsmassakern; grenar att släpa till komposten. Idag har jag träningsvärk!  Nåja, söndagen var ledig och skön och lilla familjen tog en tur för lite trädgårdsinköp. Och, mer inspiration!
IMG_3502Styling

Slappaste, skönaste söndagen hade lille Leif. Han har hittat till den lurviga kudden där han låg begravd och snoozade mest hela dagen.
IMG_3529Styling
Närmast väntar jobb i Kungsbacka och åt SKS. Sedan, på onsdag morgon, sätter jag mig i ottan på tåget mot Bergen för workshopen med Per Olav Sølvberg. Det ska bli moro!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s