Äntligen lite lugn i skallen

Det har äntligen börjat lugna ner sig runt omkring (och inuti) mig. Känner att jag börjar hänga med i mitt eget liv igen. Skönt. Visserligen har jag fortfarande mycket att göra men det är under kontroll. Framför mig, de närmaste två veckorna, ligger roliga saker.

IMG_7407Styling
Tyckte Marinettes (Blomsterdekoratören) bukett såg ut att komma direkt från ängen. Så fin!

På torsdag river jag av två moderatoruppdrag på en och samma dag. Det börjar med Chefsforum för Varbergs kommun (mitt första gig av det här slaget på kommunen) och slutar med Integrationsmöte med Kungsbacka kommun. Dessutom ska jag åka till Halmstad på kick off med Entreprenörer tillsammans på häftiga The Photo Gallery i Halmstad. I veckan som följer väntar ytterligare två roliga uppdrag. Först ut är en ny kund, Nääsgränsgården, som ska göra en säljkick off. Det ska bli riktigt roligt. Dagen därefter har Sara och jag ännu en fullsatt fotoworkshop, denna gång på Tullen 8:s innergård. Vi håller tummarna för vårvädret.
IMG_7450Styling
Igår deltog jag för övrigt i en rolig kalligrafiworkshop hos Annakarin på Design & Co, Spinneriet. Svårt men hoppingivande. Nu är det träning som gäller. Efter workshopen åt jag lunch med Eva. Trevligt och gott.
IMG_7454Styling
På eftermiddagen träffade jag sedan Tim. Vi fick en mysig promenad genom att blåsigt men vårsoligt Göteborg. Härligt att träffas. Min bästa Tim!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s