Jag har det bra eller, när målet blir resan

Jag har ett mål för mitt liv och det är att bli oberoende av tid och rum. Kort beskrivet; att jag ska bestämma över min egen tid. Målet har jag satt upp på en sisådär tre års sikt. Men, så slår det mig att jag faktiskt, nästan i alla fall, redan är där. Resan mot målet har liksom blivit målet. Det är klart att det finns en del kvar men i stora drag lever jag i otrolig frihet.
img_6233styling
Idag är en sådan dag när livet känns fritt och nästan lite pirrigt. Jag har, som vanligt, vaknat tidigt, gått upp och malt de sista kaffebönorna och återvänt till sängen med en kopp hett kaffe. Därefter en lång dusch, idag med tända ljus. Alldeles strax ska jag packa ned kameran och köra till en ny kund. Ingen stress. Troligtvis hinner jag med lite administration senare och på eftermiddagen ska jag gå till Eva på Connect Yogastudio för en yogamassage, bästa behandlingen för en trött och stel vinterkropp som äntligen börjat få nys om våren.
img_6215styling
img_6214styling
För det känns att våren kommer i år också. Trots att trädgården är stelfrusen känns det så. Det är ljuset. Det börjar ju ljusna redan vid sjutiden och när jag lämnade kontoret i Varberg vid 17 igår så var det ännu inte riktigt mörkt.
Det är härliga hoppfulla och energifyllda dagar. Nej, nu är det hopp ut i bilen och resa mot Hyltebruk! Ha en finfin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s