Mer fotoworkshop

Igår höll Sara och jag den andra workshopen om foto, styling, komposition och varumärke, på Kaffebaren i Kungsbacka. Den här gången var vi dubbelt så många och dessutom flera professionella fotografer. Och, ett gäng som var mer nybörjare. Vi var lite oroliga innan men det visade sig vara en skön kombo. Flera personer, både i söndags och igår, både fotografer och andra, uttryckte sitt behov av att få kontroll över kameran och att komma bort ifrån att slumpen fick avgöra vilka bilder som blev bra.

Förutom framstegen med kameran, var det roligt att se hur bra alla var på att bygga sina egna stilleben, både vana fotografer och de som var nybörjare med kameran. På det stora hela; en skön energiboost!

2 reaktioner på ”Mer fotoworkshop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s