Fullt ös och finlir

Vilken vecka det har varit! Projektet i Varberg har tagit rejäl fart och jag har träffat flera av mina nya kunder via Timbanken. Jag har hunnit titta in ett par gånger till Susann och Pär på Mary’s House – idag stänger de den nästan helt tömda butiken. Efter 6.5 år. Susann och jag klurar vidare på vårt samarbete. Sedan har ett helt nytt och oväntat uppdrag dykt upp. Det kan bli riktigt roligt. Mer om det vet jag på måndag. Åh, vad jag gillar denna rivstart på 2017.
Igår träffades jag och Sara för att göra det sista finliret på programmet till foto- och stylingworkshopen vi ska ha inom kort. Programpunkter och tider är satta, blomsponsor är klar, mat är beställd och allt smått och gott till goodiebags är inköpt.
img_5928styling
Det som kvarstår är att göra klart det kompendium vi ska dela ut och att välja ut och packa alla ”props” som vi ska ta med oss till Kaffebaren, för alla deltagare att styla med. Det blev dessutom klart i veckan att Valands blommor och interiör sponsrar oss med färska snittblommor! Ser verkligen fram emot dessa två workshops.
img_5920styling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s