Regndisig planeringsdag

Idag arbetar jag hemma och hoppas äntligen få lite fart på alla planer. Det är mycket i görningen och tiden rinner mellan fingrarna på mig. Webshopen måste komma på banan, säljplanering för 2017 måste påbörjas liksom budgeten, Tim fyller år om bara ett par veckor och sedan är det snart jul! På senare år har jag inte sett så mycket fram emot jul. Det har mest känts som en mörk tid då dagsljuset knappt visar sig, ett antiklimax efter alla adventsljusstakar, julstjärnor och hyacinter.img_5034styling
Men, jag tänker ändra på det i år. Jag tänker njuta och gilla, skapa stämning och mys. Man bestämmer själv och jag har bestämt mig. img_5040styling
Trots regnet och mildgraderna så har trädgården redan börjat förbereda sig. Äpplena liknar julgranskulor och granen, som står i dalen nedanför trädgården, syns tydligt nu när alla lövträden är bara. Jag har länge närt en dröm om att sätta ljus i den men tyvärr är den större än man tror och den står otillgängligt i sluttningen.
img_5043styling
När arbetsdagen är slut idag ska jag också skjutsa in den enklaste äppelgaletten i ugnen för jag får ett trevlig och oplanerat besök innan jag ger mig av på årsmöte i bostadsrättsföreningen. Ingen rast, ingen ro men ganska kul ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s