På´t igen!

Idag bjöd Helen Soovik in mig till Kanon designbyrå för att tillsammans bygga och fota lite stilleben. Jag är långt ifrån den enda samlaren i vänkretsen; Helen plockade fram gamla flaskor, glas, silversaker, sirliga bestick, små skålar, fat… you name it! Så, när regnet började smattra mot rutan gick vi loss på alla grejer. Bäst av allt var kanske ändå när Helen skrek: Åh, vad jag älskar att hålla på så här! IMG_2618StylingImorgon bär det av på resa igen. Denna gång till Nice och Karin Rosell, denna sköna böna! Ser fram emot några dagar med varmt väder och mycket sol. Även denna gång blir det en kortis.
För övrigt fick jag återkoppling från förlaget angående mitt manus. Ingen lycka denna gång. Det gör inget. Jag kör vidare, vinklar kanske idén lite och fortsätter. På´t igen, som de säger!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s