Sommaren är här

Så kom den till sist. Med full kraft. Sommaren. Igår blev det årets första dopp. Det var svinkallt men fantastiskt. Även om jag älskar att bada så tror jag inte att jag skulle klara att bli vinterbadare, som min vän Pernilla.
Under helgen var jag ensam hemma. Åkte ut en tidig morgon för att fotografera vid fjorden men möttes av duggregn. Dessutom körde jag fel och fann ett ödehus vid ändan ev en grönskande allé.
P1000598
Istället bestämde jag mig för att plocka hem lite blommor och eftersom jag inte hade ätit frukost stannade jag vid Bröd & Bakverk på vägen hem.
P1000602
P1000605P1000613
Det blev en lyxig frukost i skön stillhet och jag kan verkligen rekommendera Katrin Zytomierskas Chunky Muesli. Helt utan socker (inga russin heller) och med en god, crunchig smak. En lördagsmorgon, helt i min smak.
Till sist; vår katt Bobo lämnade oss hastigt i veckan som gick. Vi fick nästan exakt ett år med honom efter att tjejerna fått löfte att ta hand om honom från hans tidigare ägare. När han kom till oss var han ruffig, hungrig och otroligt trött. I utbyte mot mat och ett hem har han gett oss sin tillgivenhet, sitt lugn och sin trofasthet. Vi har mist en liten kattvän och Franz, som nog har gjort den största förlusten, har mist sin lekkamrat och tvättare. Sov gott, lilla Bobo. Vi saknar dig.
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s