Lite lagom HAPPY

Happy

Helger är kluriga tycker jag. Så mycket skön ledighet, fylld av förväntan på att nu, nu ska jag passa på att få allt möjligt gjort. Det blir sällan så och det är för det mesta inget problem. Resultatet för mig blir vanligen en blandning av planering, spontaninfall och att bara vara. Förra helgen blev så. En bra helg ”kröntes” med ett rejält bottennapp. Ett riktigt rejält pladask. Fördelen med de pladaskande bottennappen är ju att då bara återstår ett håll att gå vidare på d v s uppåt. Det är dock ingen tvekan om att det tar kraft och energi att kravla sig tillbaka. Men, nu är siktet inställt och målet är att bli lite lagom HAPPY innan veckan är slut. Jag är på väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s