Magasin 7

P1000244Igår svek jag vännerna på Valands blommor och åkte till Magasin 7. Det är lite mysigt med en liten utflykt på lagom avstånd. Magasinet drivs av två fantastiskt duktiga unga tjejer som har både känsla och smak. Med mig hem följde bland annat en bunt med lila tulpaner trots att jag nu känner att min tulpansäsong lider mot sitt slut. Snittblomsäsongen varar några veckor till, fram till dess att trädgården (som just nu ser ut som ett kombinerat ras och hallonsnår) blommar upp igen. Se gärna http://www.magasin7.se

P1000246

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s