Rom i juni

Då är det klart! Jag åker till Rom i juni för att delta i en workshop tillsammans med två härliga danskor, Signe Bay och Sif Orellana. Där ska jag tillsammans med nio ytterligare personer lära mig mer om fotografering och styling av mat, blommor och props. Ska bli fantastiskt roligt. När jag ändå är i Rom har jag bestämt mig för att stanna ytterligare ett par dagar efter workshopen och har bokat mig via Airbnb. Grymt prisvärt för att vara mitt i centrala Rom.
Spana in programmet och få lite inspiration:
http://bayandorellana.com/shop/a-roman-summer-tale

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s