Stilla juldagsmorgon

Julafton är förbi. Sill, skinka, Jansson, köttbullar och korv likaså. Det blev en mysig dag hemma hos mamma och pappa, tillsammans med bror och Jossan. Tim hade rest till familjen Garnatz för firande där.

Idag har jag vaknat till en tyst och stilla juldagsmorgon. En långsam morgon med frukost på sängen. Alla julljus är tända.
IMG_6890Styling
IMG_6867Styling
IMG_6904Styling
Ute ljusnar det till en soldisig dag. Kanske blir det en tur till havet och en liten promenad eller så blir det bara en dag här hemma med tid att låta tankar, drömmar och inspiration flöda som de vill. Huset är städat (men julkulornas låda glömdes bort) och inga måsten väntar. Det är ledigt. Lugnt och fridfullt.
IMG_6919Styling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s