Reflektioner, tvivel och hopp

Nattens dröm har bitit sig fast med ett melankoliskt bett och lämnat mig i tankar om att om jag inte gjort på det viset hade allt varit annorlunda nu. Ja, det är klart att det hade varit. Annorlunda. Inte nödvändigtvis bättre. Kanske till och med sämre. Jag gjorde valet jag grubblar över, helt av egen maskin. Ingen stod med pistol mot tinningen. Livserfarenheten säger mig att jag en dag kommer att förstå att jag gjorde rätt. En dag.img_4390styling
Natten gav mer än drömmar till exempel en timmes extra sömn. Skönt. Dagen ska jag bland annat använda till några surdegar (eller jästhögar, som en norsk vän säger) innan jag låter kreativiteten ta plats. Lite veckoplanering måste också göras eftersom det ligger en kort vecka framför mig. På fredag checkar jag ut och då är det äntligen dags för min resa till Venedig. Det blir ett efterlängtat avbrott. Men nu är det surdegstime!
img_4384styling

En reaktion på ”Reflektioner, tvivel och hopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s