Bästa fotolektionen

Jag har hittat världens bästa och enkla fotoskola på nätet. Det är danskan Christina Greve som delar med sig i en kostnadsfri fotoskola. Helt och hållet på min nivå. Äntligen har jag därför gett mig på inställningarna på mina kameror och börjar testa mig fram. Så, framöver kanske det inte bara blir slumpen som avgör om en bild blir bra. Tänker att jag också vill förbereda mig lite för fotoworkshopen i Rom om knappt två veckor. Här är några bilder jag har testat mig fram med.
P1000575
P1000576
P1000580

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s