Barndomskamrater

P1000372

Idag sågs vi; från vänster till höger Maria, Gunilla, jag och Barbro. Vi konstaterade att det är 40 år sedan vi alla slutade högstadiet d v s Pettersbergsskolan i Trollhättan. Sedan dess har våra liv tagit helt olika vändningar. Tycker ändå att vi är ganska fräscha, 56-åringar som vi alla är eller blir i år. Tur hade vi också; solen strålade och om jag inte misstar mig så slog löven på träden i Trollis ut under tiden vi satt på Strandgatans café och lunchade. Jag rullade hemåt i bilen på sen eftermiddag, nöjd och glad över vänner som finns och minns, eller hur Babs? =)

En reaktion på ”Barndomskamrater

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s