Tre härliga halländska konstnärer

Idag har Karin och jag åkt runt på Konstliv Halland och träffat några av våra favoriter. Första stoppet blev hos Håkan Lager i Fjärås. Håkan gör fantastiska akvareller (men också annat) och fångar både ljus och själ i sina bilder.

 

P1000326

Därefter bar det av till Frillesås och Elisabeth Dahlgren. Sedan första stund har jag storgillat hennes bilder. Jag har redan en hemma men ytterligare en fick följa med hem idag. Även Karin fyndade. Det är roligt att köpa konst. Kanske den roligaste shoppingen av alla?

P1000332

P1000340

Sist, men förstås inte minst, landade vi i Lisa Burenius ateljé i Träslövsläge. Lisas enorma tavlor är fantastiska. Också roligt att se hur hennes nyligen gjorda resa till Japan påverkat både henne och hennes måleri.

P1000346

P1000347

Med sig hem hade hon flera fantastiska kimonos som hon nu lovat att börja importera. Karin och jag står först i kön! Här poserar coola Lisa själv i en fantastisk skapelse av siden.

På hemvägen tog vi en tur förbi Strömma Farmlodge. Ett roligt framgångsrecept, mitt uti ingenstans. Härligt med entreprenörer som ”bara gör”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s