Min trädgård – före

Idag kom de. Trädgårdsmästarna från Emges damm och trädgård i Tvååker. De kom när regnet vräkte ned som mest men det hindrade dem inte från att hugga tag i min trädgård. Deras uppdrag är att ”nollställa” min vildvuxna och ganska negligerade trädgård, att gräva upp hallonsnåren och praktlysingen, att ta bort kardvädden som börjat sprida sig lite väl optimistiskt.

De såg ut som två aliens i sina svarta regnmunderingar och det tog inte många sekunder innan röjsågen dånade över dalen. Imorgon kommer de tillbaka för slutklämmen och resultatet av nollställningen får jag se när jag kommer hem igen, veckan före midsommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s