Ny jobbvecka

Efter en höstfin helg är det skönt att kunna arbeta hemma en stund på morgonen. Inte minst då jag dessutom försovit mig! Det är en företeelse jag kan räkna på mina fem fingrar. Dagen har för övrigt innehållit lunch med Ann-Charlotte, Kungsbackas härliga kommundirektör som jag har haft förmånen att få jobba med, framförallt i samband med ledardagar. Vi pratade flow och prioriteringar i livet.
img_4060styling
Efter lunchen stylade och fotade jag och Susann massor av fina saker på inredningsbutiken Marys House i Kungsbacka. Roligt och kreativt och även här, massor av flow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s