Hemmajobb

En fördel med att vara, åtminstone delvis, sin egen är friheten att bestämma över sin tid. Så, idag har jag beslutat mig för att jobba hemifrån. Det innebär också att jag hinner med en lunch i Kungsbacka. På eftermiddagen väntar dessutom ett spännande möte med Kungsbackas kommunantikvarie. Vi ska diskutera ett eventuellt samarbete.
P1010288Styling.jpg
Vaknade för övrigt strax före 4 och då kliade det i fingrarna för att sätta fart på hemläxan från min fotoskola online (jag somnade om när jag var klar). Denna gång handlade det om frukosten. Bilden tog jag i helgen men ägnade alltså de tidiga morgontimmarna till redigering. Detta är resultatet. Tyvärr ser man speglingen av mitt korrugerade plasttak i kaffet men jag har inte kommit så långt att jag gett mig på Photoshop. Känner visst motstånd. Till frukosten hör ju också att läsa tidningar och idag är de fulla av vitsar kring Brexit och Englands fotbollsförlust mot Island. Och så, förstås, The Boss som gjorde det igen, igår kväll på Ullevi. Här är en av mina favoriter från lördagens konsert. Texten är ständigt aktuell – inte mycket nytt under solen.

2 reaktioner på ”Hemmajobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s