Rom på egen hand

A Roman Summer Feast har gått mot sitt slut. Vi tog farväl av våra lärare och inspiratörer Signe och Sif igår morse. Det har varit intensiva dagar vilket gör att det känns som om vi spenderat minst en vecka ihop.
En av de mest fantastiska stunderna vi haft var på landet, strax utanför Rom. En hel eftermiddag på en gård där den gamle bonden odlar allt ekologiskt. När vi kom fram hade vår kock Vicenzo (även han en konstnär, inte bara när det gäller att tillaga maten utan också när det gäller presentationen av råvarorna) redan lagt fram maten som skulle fotas, tillagas och ätas. Förutom de grönsakar och örter vi skördade hos bonden, var det fisk och skaldjur som gällde.
IMG_1533
IMG_1647
Idag är det ännu en solig dag. Jag har vaknat på mitt udda Airbnb och ska strax ta en tur ut på Roms gator. Imorgon bär det iväg hemåt igen.
_1000787

2 reaktioner på ”Rom på egen hand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s