Trendig vecka väntar

Måndag igen och längtan efter förra veckans värme och sol. Denna vecka ligger flera roliga saker framför mig. Temat är trendspaning. Dessutom väntar några spännande möten med både mer och mindre kända vänner. Även nödvändigheter vänta såsom eftermiddagens mammografi. Det är första gången jag gör den på vårdcentralen, efter mina årliga kontroller på sjukhuset i Varberg. Bra att vara inne i ”rullorna”.
Igår kom också mail från Sif och Signe med programmet för workshopen i Rom. Om tre veckor. Om TRE veckor! Nu frukostmacka och ytterligare en kopp kaffe. Sedan är det KappAhl som gäller för dagen.P1000475P1000492P1000472P1000460Kan förresten inte sluta förundras över dessa fantastiska pioner från Valands blommor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s