En lång och annorlunda vecka

Veckan som gått har minst sagt bjudit på både upp- och nedgångar. Såhär dags, lördag morgon, kan jag skratta åt både händelserna och mina egna reaktioner.

IMG_0956Jag har ägnat veckan åt att jobba i Varberg, äta lunch med Magnus, min tidigare uppdragsgivare på Campus, be grannar om ursäkt för kissande katt, sitta i telefonköer till Skatteverket efter att ha drabbats av chocktaxering…

P1000407Citronen symboliserar verkligen inte Skattemyndighetens bemötande, tvärtom, utan istället filmen Lemonade som jag såg igår morse, en film om ett gäng kreatörer som blir uppsagda från reklambyrån och vad de gör, när chocken har lagt sig, med sina liv. Otroligt upplyftande. Efter filmen talade min vän Pernilla Askebrand om positiv psykologi. Vill du veta mer om det och om henne så titta på Pauza

Därefter hade jag förmånen att få teamutveckla en grupp inom Vård och omsorg, på Kungsbacka kommun. Fantastiskt att få se människor dela med sig och lyfta upp varandra. Det var nästa så jag kunde skymta en tår i någon ögonvrå.

En inställd lunch igår resulterade i en spontanlunch med roligaste vännen Anna på Kulturskolan.

På eftermiddagen jobbade jag på KappAhl. Det är fantastiskt roligt och min chef Joakim var på strålande humör efter att styrelsen tidigare i veckan storgillat det arbete vi gör med den nya varumärkesplattformen. Precis innan jag skulle gå hem blev jag uppringd av en rekryterare som undrade om jag skulle kunna vara intresserad att att göra en förstudie kring samma uppdrag som jag har i Varberg åt en kommun i närheten. Kul! Det kan jag absolut vara om KappAhl inte fortsätter efter sommaren. Jag säger det igen: jobb finns!

Handlade för första gången denna vecka. Kände tydligt att det var dags för en riktig lagad middag i lugn och ro (har inte direkt haft mental tid att ägna mig åt sådant under veckan!). Eftersom klockan var över sex köptes fredagsbuketten på Maxi.

P1000424

Landade utmattad hemma, i ett superstökigt kök, nöjd och belåten med hela veckan och alla berg- och dalbaneresor.

P1000423 Nu sitter jag här med frukosten och helgen framför mig, full av möjligheter (och lite jobb). Vad ska du ta för dig i helgen?

P1000432

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s