Loppisfynd

Jag har varit rätt trött på loppisar det senaste och bara gjort några enstaka besök tillsammans med Tim. Ett ställe som säljer gammalt och vackert dock, är Östling & Schedin på Spinneriet i Lindome. Det är inte direkt loppispriser ska sägas. Men, många fina saker, mest gammalt men också lite noga utvalt nytt. I lördags blev trähanden min liksom den lilla silverkannan (fast den kommer från Erikshjälpen). Handen får ingå i min ”samling” av trähänder och huvuden. För övrigt är det vår med lagom blandning blommor och allergier! Och, dessutom ny vecka.

P1000381.JPGP1000375

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s